Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGOLCSAY NAGY GÁBOR ESTJE
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1544 értékelés alapján
  Leírás
Magolcsay Nagy Gábor sokoldalú művész. Költő, vizuális alkotó és zenész.

Január 21-én az eddigi munkásságába nyerhetünk bepillantást: vizuális és interaktív költemények, logo-mandalák ambient zenei köntösben. Az esten vetítésre kerül Szabó Kristóf vizuális művész videóinstallációja, melyet a szerző szövegeiből komponált, valamint egy kísérleti animációs rövidfilm, amelynek tematikája a szingularitás. A szerzővel Csehy Zoltán beszélget aktuális projektekről és természetesen új, Második ismeretlen című kötetéről, amely tavaly novemberben jelent meg az AmbrooBook kiadó gondozásában, és amely a helyszínen kedvezménnyel, a belépőjegy levásárlásával megvásárolható.

Magolcsay Nagy Gábor 1981-ben született Miskolcon. Költő, zenész. Logo-mandalákat, vizuális költeményeket és versprózákat ír, zenei és összművészeti projektekben vesz részt. A Metanoia Park vizuális költészeti projekt alapítója, alkotója és művészeti vezetője. Ashes of Cows név alatt az ambient és a pszichedelikus rock határterületein kísérletezik. Szövegei 2005 óta jelennek meg többek közt a Bárka, Élet és Irodalom, Híd, Irodalmi Szemle, Jelenkor, Kalligram, KULTer, Műút, Tiszatáj folyóiratokban. Kötetei: 150° (Palatinus, 2009), Második ismeretlen (AmbrooBook, 2015) Csehy Zoltán (1973) költő, műfordító, irodalomtörténész, kritikus. Magyarította többek közt az ókori erotikus költészet gyöngyszemeit, Martialis epigrammáit, Sztratón epigrammáskötetét, Antonio Beccadelli Hermaphroditus című legendás verskötetét, illetőleg külön kötetben tette közzé Francesco Petrarca latinul írt költeményeiből készített válogatását és fordítását, mely az Év Könyve díjat is elnyerte. 2014-ben Janus Pannonius-díjat kapott műfordításaiért.

Szabó Kristóf (1988) képzőművész, videoművész. A Magyar Képzőművészeti Egyetemen szerzett diplomát, majd művésztanári diplomát. Tanulmányait Drezdában végezte. A társművészeti együttműködésekkel kísérletező MovIng és ColLab csoportok alapítótagja. Újabban a festészet és a video kapcsolatával foglalkozik.  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyeket mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?