Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BONBON MATINÉ 4. - BONBON QUINTET: JANCSI ÉS JULISKA
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A BonBon Matiné 18 éve áll a minőségi gyerekszórakoztatás szolgálatában, ahol egyedül a színvonal a szempont. Kortárs és klasszikus értékeket kíván tolmácsolni a legfiatalabbak számára, elsősorban zenei produkciókon keresztül.

Ennek jegyében kerülnek megrendezésre a Vigadóban is műsorai, ahol a hagyományos és modern, klasszikus és kortárs zene egyaránt szerephez jut. Árnyékszínház, koncertet kísérő élő illusztráció ugyanúgy része műsoruknak, mint a szimfonikus hangszerek. Ideális bevezetés a kultúra világába! A BonBon Matiné előadásaira bérlet is váltható. BonBon Quintet: Jancsi és Juliska Ki ne ismerné Jancsi és Juliska történetét, a Grimm testvérek meséjét? A leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló örökérvényű történetét azonban most soha nem látott-hallott módon mutatjuk be! A nagyon sokoldalú és a világ legkülönbözőbb pontjain is számos díjjal jutalmazott kortárs zeneszerzőnő, Meskó Ilona, valamint Lukácsházi Győző, a zenei ismeretterjesztés évtizedek óta egyik legismertebb és legelismertebb magyar képviselője közös mesejátékot írt a gyerekeknek. A rengeteg humorral átszőtt előadás nemcsak új oldalát mutatja meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezeti a gyerekeket a nagyon ijesztőnek hangzó „kortárs zene” és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába. Ráadásul egészen egyedülálló módon Kiskovács Eszter rajzművész a koncertet élőben, a zenével párhuzamosan illusztrálja, így nemcsak hallhatjuk, hanem láthatjuk is Jancsi és Juliska történetét. Mindezt a Magyar Rádió, valamint a Budapesti Fesztiválzenekar legkiválóbb művészeinek előadásában. Zenekarvezető, zongora: Meskó Ilona Fuvola: Varga Fruzsina Fagott: Horváth Andrea Klarinét: Csalló Roland Ütőhangszerek: Varga Zoltán Műsorvezető, mesélő: Lukácsházi Győző Élő illusztráció: Kiskovács Eszter
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?