Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BONBON MATINÉ 2. - MAURICE RAVEL: LÚDANYÓ MESÉI
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A BonBon Matiné 18 éve áll a minőségi gyerekszórakoztatás szolgálatában, ahol egyedül a színvonal a szempont. Kortárs és klasszikus értékeket kíván tolmácsolni a legfiatalabbak számára, elsősorban zenei produkciókon keresztül.

Ennek jegyében kerülnek megrendezésre a Vigadóban is műsorai, ahol a hagyományos és modern, klasszikus és kortárs zene egyaránt szerephez jut. Árnyékszínház, koncertet kísérő élő illusztráció ugyanúgy része műsoruknak, mint a szimfonikus hangszerek. Ideális bevezetés a kultúra világába! A BonBon Matiné előadásaira bérlet is váltható. Maurice Ravel: Lúdanyó meséi - zenés árnyjáték gyerekeknek Egyszer régen, - de azért nem olyan régen! – volt egy gyerek, aki nem hitt a mesékben. Mindig csak azt mondta: „Á, a mesék csak arra valók, hogy a gyerekeket szórakoztassák!” Hiába találkozott Lúdanyóval, hiába hallotta a csodásabbnál csodásabb történeteket, nem hitt bennük. Történt aztán egyszer, hogy Lúdanyó megelégelte a dolgot és elvitte ezt a gyereket a mesék országába, hiszen az ő meséi olyan varázslatosak, hogy akár életre is kelnek! Hát így történt, hogy a mára Győző bácsivá lett gyerek megtanulta, miért is fontosak ezek a mesék. És megtanulta, miért is fontos, hogy mindenki találkozzon Lúdanyóval! A BonBon Árnyékszínház előadása során mindenki találkozhat Lúdanyó meséinek főszereplőivel, csakúgy, mint Maurice Ravel e mesék által megihletett csodálatos zenéjével, illetve ezzel a különleges színházi formával, az árnyékszínházzal. Szereposztás: Szereplők: Kelenhegyi Olga Sára, Köllő Andrea, Kalmár Ákos Mesélő: Lukácsházi Győző Élő illusztráció: Kiskovács Eszter Látványtervező: Dobos Emőke Rendező: Tarr Ferenc Az előadás az NKA támogatásának köszönhetően jött létre
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?