Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BONBON MATINÉ 1. - AIR CORDE TRIÓ: ÁLLATI ZENÉK
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A BonBon Matiné 18 éve áll a minőségi gyerekszórakoztatás szolgálatában, ahol egyedül a színvonal a szempont. Kortárs és klasszikus értékeket kíván tolmácsolni a legfiatalabbak számára, elsősorban zenei produkciókon keresztül.

Ennek jegyében kerülnek megrendezésre a Vigadóban is műsorai, ahol a hagyományos és modern, klasszikus és kortárs zene egyaránt szerephez jut. Árnyékszínház, koncertet kísérő élő illusztráció ugyanúgy része műsoruknak, mint a szimfonikus hangszerek. Ideális bevezetés a kultúra világába! A BonBon Matiné előadásaira bérlet is váltható. Air Corde Trió: Állati zenék - Állati jó klasszikus zene Sokan gondolják, hogy a komolyzene komoly. Pedig egyáltalán nem az! A legtöbben nem is tudják, hogy a legnagyobb zeneszerzők is mennyi játékot, humort csempésztek darabjaikba. Az Air Corde Trió műsora a leghíresebb zeneszerzők leghíresebb műveit adja elő, melyeket kutyák, hattyúk, elefántok, dongók és még ki tudja hány és miféle állatok inspiráltak.  A rendkívül szórakoztató műsor kiváló bevezetést nyújt gyerekeknek – és felnőtteknek egyaránt – a klasszikus zene világába. A műsorban olyan klasszikus szerzőktől hallhatnak darabokat, mint Vivaldi, Rossini, Saint-Saens, Gossec, Sári László, Rimszkij-Korszakov, Honegger. Az együttesben Matuz Gergely fuvolaművész, Szilvágyi Sándor gitárművész és Lukácsházi István nagybőgőművész szerepel. Őket egészítik ki Dobos Emőke digitálisan készített illusztrációi, melyek segítenek a gyerekeknek eligazodni ebben a zenei állatkertben.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?