Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARAFIÁTH ORSOLYA BESZÉLGETŐ ESTJE
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Karafiáth Orsolya beszélgető estje Fejős Évával: Beviszlek az erdőbe!

A házigazda ígéretei közé tartozik, hogy nem udvariaskodja majd el a beszélgetést, nem fél kérdezni, belekérdezni és a beszélgetés során vendége személyiségnek azon része érdekli igazán, ami eddig talán rejtve volt a nagyközönség előtt. Fejős Éva első könyvét tizennyolc évesen írta álnéven, amely 1999-ben jelent meg. Az elmúlt 6 évben további 16 regénye került kiadásra. 2013-ban saját könyvkiadót alapított, Erawan Könyvkiadó néven, ahol a saját regényei mellett külföldi regényeket is megjelentet. A magazinos újságírói pályáját a Képes Európánál kezdte, de szabadúszóként több napi- és hetilapba is dolgozott. 2001-2012 között a Nők Lapja újságírója. Díjak: A Családban marad… című egészségügyi tévésorozat forgatókönyvének írója.  A sorozat Nívódíjban részesült. 2003-ban Minőségi Újságírásért-Díj a petesejtadományozással kapcsolatos riportsorozatáért, amelynek folyományaként sikerült módosítani a petesejtdonáció törvényi szabályozását. Előadás napján 3000,-Ft lesz a jegyár.
  Stáblista
Író 
Karafiáth Orsolya 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?