Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: ENYEDI SUGÁRKA JAZZ TETT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Egy kristálytiszta hang, melyből határtalan öröm árad; melyben az élet szeretete és a frissesség mindenen átható, időtlen lüktetéssé fonódik össze. Gyönyörű.” Kellylee Evans, Juno díjas jazz énekes.

Közreműködik: Enyedi Sugárka - ének
Csicsák György Balázs - gitár, szájharmonika
Piri Béla - nagybőgő, basszusgitár
Laskay Péter - dobok, ütőhangszerek
Bazsinka Mihály - szaxofon
Fekete István - trombita  „Enyedi Sugárka a jazz és a world music közötti úton jár, a címadó, a lemez felezőpontján elhelyezett szám pedig azt is megmutatja, hogy a huncut mosolyok, az ábrándos tekintet vagy a befelé forduló gesztusok mögött mekkora nagy mélység és kimunkáltság van.” Zipernovszky Kornél, zenekritikus „A név kötelez. Ez esetben a napsugaras életérzésre, amely már az első megszólalásokat jellemzi Sugárka debütáló albumán...” Gramofon Magazin Az énekesnő saját dalaiban és Csicsák György Balázs gitárossal közösen jegyzett szerzeményeiben a szerzőpáros dél-amerikai, spanyol, és mexikói zenei világ iránti vonzalma is megbújik – ennek eredményeként könnyed, mégis elmélyült jazz muzsikát hallgathatunk, eredeti kompozíciókkal, személyes történetekkel. Repertoárjuk további különlegessége, hogy nagyrészt spanyolul szólal meg, finom szövetet alkotva a jazz tradíciójával, a magyar zenei gyökerekkel, valamint más égtájak ritmus- és hangzásvilágával. A dalokból a swing és soul-jazz keveredésével tengerparti nyugalom, érzelemdús bossa nova, tangó vagy éppen városi pezsgés árad. Enyedi Sugárka több neves jazzének verseny díjazottjaként, rangos nemzetközi jazz fesztiválok fellépőjeként, idén 5. éve vezeti saját formációját. Sugárka debütáló albuma a Las puertas abiertas (Kitárt kapuk) mind a hazai, mind a nemzetközi kritika elismerésében részesült. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?