Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁCZI ESZTER QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A koncerten a zenekar elsősorban a Belső tenger című albumuk anyagából játszik.

A lemez tizenegy szerzeményt tartalmaz, melyeknek szövegét Eszter írta, a zenéket pedig Gátos Iván, Schneider Zoltán és Eszter komponálta. „Váczi Eszterék harmadik stúdióalbumát hallgatva olyat kapunk, amire manapság legtöbbünknek szüksége van: nyugalomban eltölthető időt. Eszter egyedi, simogató hangszíne a mai napig elvarázsolja a hallgatót, és zenésztársaival leválasztja a világ zajától, hogy legyen érkezése elmerengeni végre a saját dolgain, ringatózzon a saját belső tengerében.” (Zelencsuk Gréta, jazzma.hu)   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?