Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZŐKE SZANDRA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőke Szandra énekesnő a legújabb generáció képviselője, ugyanakkor zenekarában a hazai jazz világ tapasztalt kiválóságait találjuk.

Szandra maga írja angol nyelvű dalait, melyeket Cseke Gábor hangszerel. A kvintett zenei koncepciójában a szövegek fontossága egyenrangú a muzsikával, történeteik a dallamokban is tükröződnek. Memory Palace című első saját szerzeményük a VII. Jazzy Dalversenyen harmadik helyezést ért el. Több stílust felölelő zenéjük révedező, titkolózó, intim muzsika, mely zenei utazásra invitál, elgondolkodtat és elringat. A zenekar első, szintén Memory Palace címmel tavaly megjelent albumáról így vall a zenekarvezető-énekesnő: „Ez a lemezanyag sok-sok vívódás, barangolás, kutakodás eredménye, utazás a lelkembe, talán… Nem egyszerű anyag, pont a személyessége miatt. Minden dal egy-egy apró tükörkép, ha egy pillantást vetsz rá, tetszik, s ha hosszan nézel szembe vele, elkap és nem ereszt. Hol mosolygós, hol borongós. Melletted marad, s visszhangzik benned. De hát, ha így szeretem?” Közreműködik: Szőke Szandra - ének
Cseke Gábor - zongora
Fekete István - trombita
Oláh Péter - nagybőgő
Pusztai Csaba - ütőhangszerek
Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?