Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EDVIN MARTON: ROCK SYMPHONY - LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt.

Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.  Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak. A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően. További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network). 2016. márciusában debütál az új fantasztikus showműsora: Edvin Marton: Rock Symphony Ez egy felejthetetlen, izgalmas koncert show. A bemutatón a rock zenekarával Edvin Marton eljátsza a legnagyobb slágereket az új albumról, a '' Rock Symphony ''-ról. Vivalditól a Metallicáig ... csak hogy néhányat említsünk: Vivaldi: Vihar, Clocks a Coldplay-től, a Bohemian Rhapsody a Queen-től, Nothing Else Matters a Metallica-tól, és még sok más. Az est különlegessége még, hogy Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn  fog játszani, melynek az értéke 7 millió dollár! Utánozhatatlan egyedi hangzás az év crossover koncertjén!
  Stáblista
Hegedűművész 
Edvin Marton 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?