Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A MÁV SZIMFONIKUSOK ÉS KOBAYASHI KEN-ICHIRO
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 136 értékelés alapján
  Leírás
A MÁV Szimfonikusok és Kobayashi Ken-Ichiro Bérleten kívüli koncert

A neves japán dirigens több mint 40 évvel ezelőtt, 1974 tavaszán nyerte meg a Magyar Televízió első Nemzetközi Karmesterversenyét. A MÁV Szimfonikusok volt az első zenekar, amelyet hazáján kívül vezényelt, ezzel indult nemzetközi karrierje. Azóta is különleges viszony fűzi a zenekarhoz; visszatérő vendég náluk, hisz több tucat koncertet dirigált különböző sorozataikban – Japánban is több alkalommal vezényelte a zenekart, öregbítve ezzel hazánk hírnevét.

Úgy tartják: az a tűz, amely Kobayashi szeméből és mozdulataiból árad, a művekkel való tökéletes azonosulás, valamint a rá jellemző határtalan szerénység és zene iránti alázat ünneppé tesz minden hangversenyt.

Májusban négy alkalommal is színpadra lép hazánkban a MÁV Szimfonikusokkal. Először a Zeneakadémián, majd a pécsi Kodály Központban, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, május 22-én pedig a Budapest Kongresszusi Központban hallhatják Kobayashi vezényletével a zenekart, 18 órai kezdettel. Kodály Zoltán két sikerdarabja, a Háry János-szvit és a Galántai táncok csendül majd fel tolmácsolásában, de elhangzik Beethoven V. (Esz-dúr) zongoraversenye is, egy kiemelkedő tehetség közreműködésével. Fejérvári Zoltán több nemzetközi verseny díjazottja, neves fesztiválok meghívottja, 2013-ban elnyerte a Liszt Társaság Grand Prix du Disque hanglemez nagydíját. Bővebb információért látogasson el a zenekar honlapjára: www.mavzenekar.hu.   L. van Beethoven: V. Esz-dúr zongoraverseny
Kodály Z.: Háry János – szvit
Kodály Z.: Galántai táncok Km.: Fejérvári Zoltán
Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro Rendező: MÁV Szimfonikus Zenekar
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?