Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

F.O. SYSTEM - JUBILEUMI KONCERT
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
F. O. System 1986-2016 jubileumi koncert.

Tagok: Mátyás Attila, Jerabek Csaba, Zana Zoltán, Földi Tamás Stílus: dark, wave Az F.O.System egyetlen megjelent lemezével a '80-as évek alternatív irányzatainak egyik kiemelkedő képviselőjévé vált. A zenekar 1986-ban alakult. Egy demo kazetta (1988), egy videoklip és egyetlen album (1990) készült az F.O.System dalaiból, ez utóbbit újra kiadták 1998-ban, majd korai demókkal és kiadatlan verziókkal kiegészítve 2012-ben. A 2009-es Petőfi Csarnok-béli fellépésüknek (és az erről készült DVD + CD megjelenésnek) az ’Utolsó üvöltés…’ címet adták, utalva arra, hogy a zenekar ezt követően, belátható időn belül nem tervez újabb fellépést. Ezért is különleges ez a jubileumi fellépés, melyen a zenekar alapító tagjai közül ketten (Mátyás Attila - ének, gitár; Jerabek Csaba - basszusgitár;) ott lesznek. A szintetizátorokat a jelenlegi felállásban Földi Tamás kezeli, a doboknál Zana Zoltán ül.    
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?