Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FIGARO 2.0
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro 2.0 (Gördülő opera) Vígopera négy felvonásban, két részben, magyar nyelven

A 2015/16-os évadban Mozart Figaro házassága című operájának „gördülős” változata indul útnak Hábetler András operaénekes és rendező tálalásában, aki így nyilatkozik a darabról: „Ami a könnyűzenében John Lennon és Paul McCartney, a musicalben Lloyd Webber és Tim Rice, az az operában Mozart és Lorenzo da Ponte (és Verdi+Boito, és Strauss+Hoffmanstahl - a szerk.). A tökéletes szerzőpáros. Kettejük találkozásának eredménye a zseniális Figaro. Ennek szereplői nem legyőzhetetlen hősök vagy félistenek, hanem a gróf, a grófné, a szobalány, az inas, a kertész... Katartikus élmény, ha egy műalkotásban magunkra ismerünk - a produkció megmutatja, hogy ez operaszínpadon is lehetséges.” Az előadás érdekessége, hogy a mába transzportált vígoperát Köteles Géza modern hangszerelésében egy 12 személyes, különleges összeállítású zenekar kíséri. Gróf Kovács István
Grófné Fodor Beatrix
Figaro Cser Krisztián
Susanna Keszei Bori
Marcellina Farkasréti Mária
Bartolo Szvétek László
Cherubino Mester Viktória
Basilio, Don Curzio Megyesi Zoltán
Barbarina Bucsi Annamária
Antonio Pataki Bence
Kertész Hábetler András
 
  Stáblista
Zenei vezető, karmester 
Köteles Géza 
Látványtervező 
Juhász Katalin 
Átdolgozta és rendezte 
Hábetler András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?