Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BORBÉLY MIHÁLY – LUKÁCS MIKLÓS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szakcsi Lakatos Béla - zongora Lukács Miklós - cimbalom

Tavaly múlt 10 éve, hogy a BMC Records megjelentette a Szakcsi-Lukács duó teljes egészében improvizációkat tartalmazó lemezét. A Check it out, Igor címével játékosan 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjére, Igor Stravinskyra utaló lemez mind idehaza, mind külföldön igen komoly szakmai és közönségsikert ért el. Az albumról megjelent számos elismerő kritikát követően Szakcsi Lakatos Béla és az akkor még nemzetközi karrierje elején járó Lukács Miklós a következő években több koncertet is adott rangos hazai és nemzetközi fesztiválokon, mint például Belgiumban és Franciaországban. „Ez a zene olyan, mint két egyenrangú partner beszélgetése; mintha két férfi mesélne egymásnak egy hosszú és bonyolult történetet, számtalan érdekes és drámai részlettel, s gyakran humoros fordulatokkal megtűzdelve. (...) Improvizáció az elejétől a végéig, így dzsessznek is mondható; magyar és cigány egyaránt, de érződik benne a Bachtól Bartókig feszülő hatás is. Tour de force, az elmék találkozása, hatalmas és egyedülálló élmény” írta zenéjükről Pallai Péter elragadtatottan a lemez kísérőfüzetében. Mindkét zenész gyakori vendég az Opusban, hiszen számtalan formációban játszanak vezetőként és sidemanként egyaránt, mindezzel együtt is régi tartozását kívánja leróni a klub azzal, hogy a két művész ebben az immár legendás felállásban ismét közönség elé léphessen.   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?