Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TITITÁ: KALANDOZÁS RITMUSORSZÁGBAN
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyermekek keze, feje, lába!

Novák Péter és társai pedagógiai érzékenységének köszönhetően egyre népszerűbb a TITITÁ - Kalandozás ritmusországban című gyerekprodukció, melyet Foltin Jolán koreográfus ötlete alapján állítottak színpadra. Ez nem csak egy előadás, hanem színházi élmény, iskolán kívüli tanóra, egy igazi családi program! „Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyermekek keze, feje, lába! Tititá, tátiti, gyertek velünk játszani! Itt minden kipróbálható, fazék, fedő, fakanál megszólaltatható! Hallasd a hangod, dobogjon a lábod, üsd össze a tenyered, soha meg nem bánod!” – így szól a főszereplő, aki nem más, mint Novák Péter, az előadás mozgatója. A gyerekek tanulhatnak itt hulladékfelhasználásról és az újrahasznosításról, családi és baráti kapcsolatokról, melyhez Tamkó Sirató Károly versei mutatják az utat.    
  Stáblista
Játékvezető 
Novák Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?