Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TITITÁ: KALANDOZÁS RITMUSORSZÁGBAN
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 358 értékelés alapján
  Leírás
Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyermekek keze, feje, lába!

Novák Péter és társai pedagógiai érzékenységének köszönhetően egyre népszerűbb a TITITÁ - Kalandozás ritmusországban című gyerekprodukció, melyet Foltin Jolán koreográfus ötlete alapján állítottak színpadra. Ez nem csak egy előadás, hanem színházi élmény, iskolán kívüli tanóra, egy igazi családi program! „Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyermekek keze, feje, lába! Tititá, tátiti, gyertek velünk játszani! Itt minden kipróbálható, fazék, fedő, fakanál megszólaltatható! Hallasd a hangod, dobogjon a lábod, üsd össze a tenyered, soha meg nem bánod!” – így szól a főszereplő, aki nem más, mint Novák Péter, az előadás mozgatója. A gyerekek tanulhatnak itt hulladékfelhasználásról és az újrahasznosításról, családi és baráti kapcsolatokról, melyhez Tamkó Sirató Károly versei mutatják az utat.    
  Stáblista
Játékvezető 
Novák Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?