Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENÉS SZINKRON SZÍNHÁZ
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 3909 értékelés alapján
  Leírás
A magyarszinkron.hu a Karinthy Színház és az R.N.R. Művészeti Ügynökség bemutatja: ZENÉS SZINKRON SZÍNHÁZ A MAGYAR VÁLTOZAT MUNKATÁRSAI ZENEKARRAL interaktív zenés előadás 2 részben

A „Magyar Változat Munkatársai” egy frissen alakult együttes, amely a magyar szinkron legjobbjait tömöríti. Ők először lépnek a széles nyilvánosság elé 2016, február 14-én 19 órától a Karinthy Színház színpadán. Az együttes színész tagjai: Zakariás Éva, Kis-Kovács Luca, Kárpáti Levente, Varga Rókus Az előadáson részt vesznek a Szinkron Színház állandó műsorvezetői is: Tóth Dorottya és Dányi Krisztián. A szeptemberi bemutatkozáshoz hasonlóan ezúttal is interaktív programmal várjuk a nézőket. A szerelem estéjén megidézünk hangban néhány igazi szerelmes filmet, lehetőségük lesz a nézőknek ismét kipróbálniuk magukat a színpadon is.  Az előadást rögzítjük, és a Szinkronikum.hu Facebook oldalon közzé tesszük. SZEREPLŐK: Fellépők:
Zakariás Éva
Kis-Kovács Luca
Kárpáti Levente
Varga Rókus Műsorvezetők: Dányi Krisztián és Tóth Dorottya Összeállította: Góz Tamás
 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!