Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PROJECT RAMPZ - ZADAM TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zadam Társulat táncelőadása

Az emberben a történet végén, amikor egy aión lezárul, a személyes tudat elhomályosodik, és az egyén tudatos tevékenységének helyébe a tömeg tudattalan tevékenysége lép. A kollektív pszichébe süllyedt ember tömeggé válik. Primitívvé lesz, vagyis elkezdődik a lelki visszafejlődés kései történet-előttisége. A tömeggé vált ember abba az állapotba merül alá, amelyben a logikus gondolkozást, a világos és szabatos, értelmes józanságot elfelejti. A kozmikus ősharmóniával fenntartott kapcsolata megszűnik. Az értelem elborul. A primitivizálódás, más szóval a kollektivizálódás az ember egyéni létét elnyomja, és helyébe a tömeg életét teszi. Mérlegelés nincs, az intelligencia eltűnik, az ítélőképesség elhomályosodik, az ízlés, szellem alászáll. Ehelyett felmerül az ingerlékenység, irigység, hisztéria, szenvedély, hiszékenység, névtelen félelem, indokolatlan bámulás és gyűlölet, babona és bálványok. (Hamvas Béla: A Vízöntő) Szereplők: Börcsök Zsófi, Füzesi Csongor, Forrás Adél, Gál Andrea Noémi, Jacsó Anna, Lajter Eszter, Pálfi Gabriella, Peták Róbert, Podmaniczky Dorottya Anna, Samu Kristóf Zene: Gergely Attila Video:Téri Gáspár Koreográfia: Grecsó Zoltán, Sebestyén Tímea, Zambrzycki Ádám Rendezés: Zambrzycki Ádám Hossz: 50 perc Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Műhely Alapítvány, Medáliák Egyesület „Zambrzycki Ádám testalkata nem átlagos, arcberendezése nem mindennapi: ez a kortárs táncos feltűnő jelenség. Vékony, de izmos test, tar koponya, óriási szem; olyan, mint egy mesefigura. Ki tudja, talán a jóga teszi meg a Buddhista Főiskola: rendre a legellentmondásosabb szerepeket viszi mások koreográfiáiban. Mozgása cseppfolyós, ugyanakkor kemény, (…) tragikus és komikus, lírai bohóc; Buster Keaton-i figura.
Jó ideig a Frenák Pál Társulat szólistája volt.” (Sisso www.kultura.hu) Az előadás 50 perces. www.bethlenszinhaz.hu www.zadam.hu
  Stáblista
Rendező 
Zambrzycki Ádám 
Koreográfia 
Grecsó Zoltán 
Koreográfia 
Sebestyén Tímea 
Koreográfia 
Zambrzycki Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?