Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉPCSŐ - K-ARCOK SOROZAT - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A K-Arcok sorozat harmadik szakmai bemutatója A Közép-Európa Táncszínház előadása Bemutató

A K-Arcok című szólósorozat célja a KET táncművészeinek személyiségéhez illő, egyéni koreográfiák létrehozása meghívott koreográfusok segítségével. Mint ahogy azt a cím is sejteti, a szóló műfajának köszönhetően minden egyes alkotás egy-egy portré a társulat adott táncművészéről. A sorozat harmadik bemutatóját Réti Anna készíti Hargitai Mariann részére. A lépcső az élet színtere. Váratlan és nagyon is várt fordulókkal ajándékozza meg az embert. A mozgó ember bizonytalan, a lépcső biztos. Az ember gondolatai, vágyai is ilyen lépcsőjárók. A szárnyaktól rég megváltak. Hol a padlástérbe kaptatnak, hol le az alagsorba. Sok ilyen társtalan vágy hagyja el a lakást, hogy odakint hirtelen önnön ellentétébe forduljon, vágytalan társsá váljék. Aki senkinek se kell, akinek senki se kell. Merészséghiány? Képességhiány? Mindenki annak látszik, ami nem. Van, aki küzd ellene, és abba bukik bele. Van, aki nem, és mások buknak bele. A lépcső, úgy tűnik, út, de nem kiút. Előadó: Hargitai Mariann Szöveg: Halasi Zoltán
Hangkulissza: Debreczeni Márton Tér: Körmendy Pál Koreográfus: Réti Anna www.retianna.hu www.cedt.hu
  Szereposztás
Színész 
Hargitai Mariann 
  Stáblista
Koreográfia 
Réti Anna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?