Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLUS ENIKŐ-ÉRZELMI INTELLIGENCIA A KAPCSOLATAINKBAN
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Hiánypótló előadás az Érzelmi intelligenciáról! - amely MINDENT meghatároz, eldönt, eredményez, és kialakít a kapcsolatainkban.

Az érzelmi intelligenciáról a társadalmunkba beépültek olyan sztereotípiák, amiket a mindennapos kommunikációnkban használunk:  pl: alacsony-magas EQ;  nincs neki EQ-ja. Tulajdonképpen egyik sem létező tulajdonságú fogalom, erről jó ha tudunk. Ilyenkor  a kapcsolatainkban próbáljuk leegyszerűsíteni a másik ember viselkedésének a megértését. Az EQ jelzőit akkor társítjuk az érzelmeinkhez vagy  indulatainkhoz, amikor minősíteni vagy elítélni/megítélni szeretnénk a kapcsolatainkban szereplő embereket. A "jelzőkkel" oldjuk a saját feszültségünket, hogy könnyítsünk magunkon. Ahhoz, hogy garantált legyen a siker és a boldogság a felnőtt kapcsolati rendszereinkben, táplálnunk kell a bennünk levő érzelmi intelligenciát. Ebben fog komoly segítséget nyújtani az előadás! Polus Enikő a Me-Se-Kő Mentálhigiénés Segítő Központ és Alapítvány vezetője, szakmai koordinátora. Komplex terápiás diagnosztikai szakemberként dolgozik több szakterületen gyerekekkel, tinédzserekkel és felnőttekkel. Hivatása a lelki egészség és mentálhigiéné körül zajlik, 3 gyermek édesanyja.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!