Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JANIKOVSZKY ÉVA: ÉGIGÉRŐ FŰ
Pesti Magyar Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mesejáték Janikovszky Éva Málnaszörp és szalmaszál című regénye és Égigérő fű című forgatókönyve alapján írta: Szabó Borbála.

„Csak az a szép zőőd gyep…! Az fog nekem hiányozni! A gyep!” – hangzott Rajz János jól ismert orgánumán a filmben Poldi bácsi aggodalma. De eszünkbe juthat, ahogy Dayka Margit az ujját a szájába téve pukkantott, vagy ahogy lekiabáltak a gyerekek a szenesember csúszdájának nyílásán, hogy „Jön a szén, csúszik!” Ezek mind-mind arról tanúskodnak, hogy igazán remek színészegyéniségekkel lehet csak maradandót létrehozni. Csak ők képesek megragadni és megmutatni nekünk az egyébként mindannyiunkban rejtőzködő emberséget, esendőséget, lelki nagyságot. Ezért is vagyok biztos abban, hogy a Magyar Színházban kiváló előadást állítunk színpadra a társulat művészeivel és a gyerekszereplőkkel. (Horváth Patrícia rendező) Az előadás időtartama 1 óra 50 perc (egy szünettel). Közreműködnek a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei
  Stáblista
Nagymisu 
Fillár István 
Berta mama 
Tóth Éva 
Poldi bácsi  
Hunyadkürti István 
Poldi néni  
Dániel Vali 
Dezső Dezső 
Szűcs Sándor 
Kamilla kisasszony 
Balsai Móni 
Brenner Oszkár, a szenesember 
Pavletits Béla 
Fiatal 
Soltész Bözse 
Fiatal 
Ruttkay Laura 
Fiatal 
Jegercsik Csaba 
Rendező 
Horváth Patrícia 
Díszlet, jelmez 
Kovács Yvette Alida 
Zene 
Wagner-Puskás Péter 
Dramaturg 
Szabó Borbála 
Rendező munkatársa 
Lévai Ágnes 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?