Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARNOLD WESKER: A KONYHA_AN
Pesti Magyar Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
ARNOLD WESKER: A KONYHA Fordította: Lőrinczy Attila

Harminc ember összezárva egy étterem konyhájában. Szakácsok, cukrászok, pincérnők, séf, tulajdonos és takarító – harminc különböző sors, különböző származás, de egy cél mindenekfölött: hogy a vendég maradéktalanul elégedett legyen. Wesker konyhája úgy működik, mint egy laboratórium: kicsiben modellezi a társadalom működését, ahol mindig meglesznek a főnökök, mások pedig örök életükre beosztottak maradnak. Ám egy ilyen, hibátlannak és óramű pontosságúnak tűnő rendszerben elkerülhetetlenek az összetűzések. Hőseink hús-vér emberek, akik szeretnek és gyűlölnek, simogatnak és marnak, meghunyászkodnak és lázadnak, azaz olyanok, mint akármelyikünk: csupán próbálnak boldogok lenni. Az angol drámaíró immár klasszikussá vált remekművében az emberi természet egyszerre csodálatos és félelmetes rajzát látjuk. Ebben a pattanásig feszült hangulatú világban nem lehet megjósolni, hogy mi fog történni: megtalálják-e egymást a szerelmesek, kibékülnek-e a vitatkozók, vagy egymás torkának ugrik mindenki. Ezért A konyha olyan, mint egy vérbeli krimitörténet. Ugyanakkor A konyha ízig-vérig színházi darab is: pompás szerepeket kínál a társulat tagjainak, sőt, igazi bravúralakítások lehetőségét nyújtja. A színészeknek mélyre kell ásniuk karakterük elemzésében, de precízen meg kell tanulniuk egy tömegkonyha működésének mechanizmusait is. Hogyan kell leadni a rendelést, miből áll a hollandi mártás, milyen késeket használ a húsos, milyen serpenyőben készül a laposhal – csupa olyan ismeret, amit el kell sajátítani ahhoz, hogy a konyha tökéletesen üzemeljen és a színházi illúzió teljes legyen. Október 2-ától Önök is bepillanthatnak A konyha izgatott vágyaktól fülledt világába! A különleges színházi kalandhoz jó étvágyat kívánunk! Előadásainkat közönségünk látássérült tagjai számára a Sennheiser Audio Partner Kft. segít­ségével audio-narrációval tesszük akadálymentessé. Bővebb információ: http://magyarszinhaz.hu,
regisztráció: akadalymentesites@mszinhaz.hu A Pesti Magyar Színház A konyha c. bemutató előadását a látássérült közönség számára audio-narrációval teszi akadálymentessé. Sok szeretettel várunk mindenkit!
  Stáblista
Magi 
Jegercsik Csaba 
Max  
Szűcs Sándor 
Bertha  
Tóth Éva 
Frank  
Hunyadkürti István 
Alfredo 
Tahi József 
Hans 
Pavletits Béla 
Peter 
Takács Géza 
Kevin  
Gémes Antos 
Gaston  
Kálid Artúr 
Michael  
Tóth Sándor 
Nicholas  
Ágoston Péter 
Paul 
Fillár István 
Raymondo  
Rancsó Dezső 
Marango  
Eperjes Károly 
Anne  
Benkő Nóra 
Dimitri  
Horváth Illés 
Főpincér 
Szatmári Attila 
Csavargó 
Tordy Géza 
Mangolis  
Szőke Richárd 
Monique  
Balsai Móni 
Violet 
Bede Fazekas Anna 
Daphne  
Gáspár Kata 
Rendező 
Lengyel Ferenc 
Jelmez 
Kovács Yvette Alida 
Díszlet 
Szabolcs János 
Mozgás 
Gyenes Ildikó 
Rendező asszisztens 
Hűbér Tünde 
Súgó 
Deme Zsófia 
Dramaturg 
Deres Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?