Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: LILIENN ÉS KÓNYAI TIBOR QUARTET, VENDÉG: TÓTH VIKTOR
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Sopronban élő zongorista/zeneszerző, Kónyai Tibor hét éves kora óta játszik hangszerén. Száznál is több szerzeménye mellett jó néhány természetfilm zenéjét is ő komponálta, fúvósokból és vonósokból álló zenekarával közösen hét saját lemezt jelentetett meg.

A hazai jazz olyan jeles képviselőivel játszott együtt többek között, mint Micheller Myrtill, Váczi Eszter, Cserháti Zsuzsa, Deseő Csaba, Juhász Gábor, Gyárfás István vagy Kollmann Gábor. A virtuóz zongorista három éve koncertezik Liliennel, a kivételes énekesnővel, előbb duóban, egy ideje pedig már stabilan a Lakatos Pecek Krisztián – Lakatos Pecek András alkotta nagyszerű ritmusszekcióval kiegészült kvartettben. Számos sikeres koncertet adtak Dániában, művelődési házakban és fesztiválokon. Fél éve elkészítették első közös lemezüket Jazz For Two címmel. Műsorukban egyaránt megtalálhatóak francia, spanyol, portugál, olasz gyöngyszemek, saját kompozíciók, elegáns jazz-örökzöldek vagy éppen tüzes latin dallamok, melyeket Lilienn gyönyörú és izgalmas énekhangja, Tibor briliáns zongorajátékával párosulva, egészen új köntösbe öltöztet.  Fellépéseikhez gyakran hívnak vendégeket; ezúttal hazánk egyik legkitűnőbb szaxofonosa, a nemzetközi színtéren is jól ismert Tóth Viktor személyében. Közreműködik: Lilienn - ének
Kónyai Tibor - zongora
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob Tóth Viktor - szaxofon Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?