Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VIRTUÓZOK KIÁLLÍTÁS / HÉTVÉGE
Várkert Bazár - Várkert Bazár Déli Palota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A NAGYSZABÁSÚ ZENEI KIÁLLÍTÁSON A KLASSZIKUS ZENE RÉGI ÉS ÚJ RAJONGÓI EGYARÁNT MEGISMERHETIK A DALLAMOK SOKSZÍNŰSÉGÉT, A ZENE EREJÉT ÉS EGYSÉGES NYELVÉT. A kiállítás 2015. december 2-től, keddtől vasárnapig, 10 és 18 óra között látogatható a Várkert Bazár Déli Palotájában. A szervezők nem titkolt célja, hogy a kiállításon keresztül mutassák be a Virtuózok első szériájának szereplőit, nyerteseit, hangszereit, valamint a televíziós műsor világát. A kiállítás megismerteti látogatóival a Virtuózok műsorának legjellegzetesebb tárgyait, fotóit és filmjeit, ugyanakkor az érdeklődőknek lehetőségük nyílik a különböző hangszerek személyes kipróbálására is, melyhez animátorok, szakemberek nyújtanak támogatást. Egy speciális program segítségével a látogatók saját zeneművet is komponálhatnak, címlapfotót, kisfilmet készíthetnek, de akár a zsűritagok helyébe is léphetnek. Az érdeklődők a mai kornak megfelelő táblagépeken különféle kvízjátékokban vehetnek részt, melyekkel értékes nyereményeket nyerhetnek. A szervezők nem titkolt célja, hogy a kiállításon keresztül mutassák be a Virtuózok első szériájának szereplőit, nyerteseit, ezért a folyamatos interaktív programok mellett rendszeres koncertek várják a látogatókat minden hétvégén, melyeken a Virtuózok első szériájának versenyzőivel is lehetőségük lesz találkozni, beszélgetni.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?