Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPINTO OPERATÁRSULAT GÁLAEST
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
A Spinto Operatársulat bemutatkozó koncertjére "Operafarsang" címmel 2016. február 8-án 19 órakor kerül sor az Újszínház újjávarázsolt, páratlan akusztikájú színháztermében. A kétrészes gálaestet az eMeRTon életműdíjas Bolba Lajos vezényli, közreműködik a Spinto Kamarazenekar és Bárkányi Éva zongoraművész, zenei munkatárs Bucz Magor.

Derűs, farsangi válogatásunk a legismertebb operaáriákból és operaslágerekből, valamint népszerű dallamokból áll, eképpen minden szép melódiára fogékony kultúrabarát ember számára kellemes kikapcsolódást kínál. Az első részben műsoron többek között Bizet, Donizetti, Mascagni, Mozart, Puccini, Rossini és Verdi műveiből lesznek hallhatók részletek, a második részben pedig az olasz dalok mellett néhány operettrészlet is felcsendül. Fellépő művészek: Bándi Írisz Réka, Hruby Edit, Lázin Beatrix, Tótpál Szilvia, Bakó Antal, Egyházi Géza, Jenei Gábor, Kecskeméti Róbert, Pankotay Péter, Schwimmer János. Konferál: Kovács Éva Rebecca és Ruzicska László. Jegyek az Újszínház jegypénztárában és szervezésén (Budapest, Paulay Ede u. 35. Telefon: 06 1 351-14-06), valamint az ismert internetes jegyrendszereken keresztül válthatók. További információk: www.ujszinhaz.hu és www.spinto.hu Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!