Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOVÁCS ZOLTÁN TRIÓ, VENDÉG: KOVÁCS FERENC
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A zeneszerző és zongorista Kovács Zoltán által 2014-ben alapított trió tagjai számos hazai és külföldi jazz formáció és produkció résztvevői, az Opus Jazz Club gyakori vendégei.

Kovács Zoltán kompozícióira már zeneakadémista éveitől kezdődően a kortárs zene és a jazz elemeinek izgalmas elegyítése volt jellemző. Darabjait számos országban (Ausztria, Németország, Japán, Egyesült Államok, Franciaország, stb.) bemutatták, játszották, ő maga pedig 45 ország fesztiváljain, koncerttermeiben és klubjaiban lépett fel eddig. Az Opusban most bemutatkozó trió repertoárjának gerincét is az ő darabjai alkotják. A zenekarvezető megfogalmazása szerint hangzásuk „a klasszikus zenei gyökerektől, kortárs zenei improvizációkon keresztül kalauzol bennünket a mainstream jazz világába”. A trió vendége Kovács Ferenc a hazai jazzélet egyik legsokoldalúbb egyénisége, aki csaknem minden műfajban kipróbálta már magát a ragtime-tól a free jazzig, a népzenétől a kortárs improvizációig. Több zenekarnak is alapítója, illetve jó néhány formációnak meghatározó szólistája, hegedűn és trombitán egyaránt. Közreműködik: Kovács Zoltán - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob Kovács Ferenc - hegedű, trombita Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?