Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LJUDMILA ULICKAJA: ODAADÓ HÍVETEK, SURIK - MOHAI T., TORDAI T., BALOG J., SIPOS V., TÁNCZOS A.
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Odaadó hívetek, Surik Ljudmila Ulickaja nagy sikerű regénye színpadon

Tehetünk-e mindenkinek kedvére, mint Surik, a jóképű moszkvai fiú, aki minden asszony dédelgetett álma? A csinos, biztonságot sugárzó férfi kitűnő szerető, önzetlen barát és kötelességtudó gyerek, akit hölgyismerősei bármikor megkereshetnek, felhívhatnak, gondolkodás nélkül segít rajtuk, mindegyikük elvárásának megfelel. Eközben azonban lassan elveszíti az arcát. Ulickaja nagyszerű regényének szereplői elevenednek meg a Rózsavölgyi Szalon színpadán. Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül. Az előadás Ljudmila Ulickaja engedélyével és az ELKOST Literary Agency és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.
  Stáblista
Surik Korn  
Mohai Tamás 
Vera Alekszandrovna 
Balog Judit 
Jelizaveta Ivanovna 
Tordai Teri 
A lányok  
Sipos Vera 
A lányok  
Tánczos Adrienn 
Rendező 
Bagó Bertalan 
Fordító 
Goretity József 
Színpadra alkalmazta 
Selmeczi Bea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?