Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROMAIN GARY (ÉMILE AJAR): ELŐTTEM AZ ÉLET - IN MEMORIAM MARGITAI ÁGI
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Romain Gary (Émile Ajar): Előttem az élet - In memoriam Margitai Ági ősbemutató

Amikor Émile Ajar Előttem az élet című regénye megjelent 1977-ben Magyarországon, egy pillanat alatt kultuszkönyvvé vált, mert a szabadság levegőjét hozta be hozzánk a merész humorú arab utcakölök életének történetével. A tizenegy éves, kis Momo elbeszéli a hajdani örömlány, Rosa mama, a színesbőrű traveszti, Lola asszony és az eltűntnek hitt, börtönviselt arab apa sorsát.  Bemutató: 2014. május 28. Momo szerepét 2014. október 21-én, két héttel hirtelen bekövetkezett halála előtt játszotta utoljára Margitai Ági, akinek mindig megújulásra képes tehetsége, szakmai alázata, varázslatos nőiessége és kifogyhatatlan energiái csaknem hatvan éven át szolgálták a közönséget. Az előadást 2015. szeptemberétől az ő emlékének szentelve újra játsszuk, szerepét Nagy Mari, a Nemzeti Színház művésze veszi át. Juszuf szerepében Rajhona Ádám helyett pedig Jordán Tamást láthatják. Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül. Beengedés az előadás előtt egy órával.
  Stáblista
Momo 
Nagy Mari 
Rosa Mama 
Csomós Mari 
Lola 
Lukács Sándor 
Juszef 
Jordán Tamás 
Juszef 
Alföldi Róbert 
Jelmez 
Cselényi Nóra 
Fordító 
Bognár Róbert 
Színpadra alkalmazta 
Lőrinczy Attila 
Dramaturg 
Vörös Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?