Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KISS FLÓRA - TEMPFLI ERIK DUO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kiss Flóra - ének; Tempfli Erik - zongora

Az igen sokoldalú énekesnőt, egy méltatója szerint „az egyik legígéretesebb, legédesebb hangot és jelenséget”, Kiss Flórát a lounge-os, nu jazzes, elektronikus zenei vonalon működő Voler Mouche együttes énekesnőjeként ismerik sokan, míg az Opusban jazz-énekesi képességeit bizonyította több alkalommal is, mind Fekete-Kovács Kornél kvintettjével, mind a Modern Art Orchestra vendégeként. Egy éve saját kvintettjével lépett a klub színpadára, programjában széles műfaji skáláról – soul, jazz, electro, rock, pop – válogatva a hozzá érzelmileg szorosan kötődő kedvenc dalait. Ezúttal ismét új arcát ismerhetjük meg, hiszen a mostani bensőséges hangulatú duókoncerten Tempfli Erik zongoristával azokból a jazz-standardekből válogatnak, melyekkel közös zenei tanulmányaik során találkoztak első ízben, s amelyek mindkettejükre igen nagy hatást gyakoroltak. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?