Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KISTIGRIS ÉS KISMACKÓ
Budapest Bábszínház - Ország Lili Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kistigris és Kismackó 3+ Játszó-tér

„KISTIGRIS Igazán jó sorunk van. Mindenünk megvan, ami szem-szájnak ingere. És félnünk sem kell semmitől, mert erősek vagyunk. Ugye, Mackó? KISMACKÓ Úgy van. Én olyan erős vagyok, akár egy mackó, te olyan erős vagy, akár egy tigris. És ez éppen elég.” Kistigris és Kismackó egy barátságos kis kunyhóban élnek a folyó mellett. Kismackó sokat horgászik, Kistigris gombászni jár, esténként jókat főznek, finomakat esznek, és nagyokat beszélgetnek. Ám a két jó barát olykor úgy érzi: valami mégis hiányzik… Ezért aztán egy nap elindulnak, hogy megkeressék Panamát, ahol minden banánillatú, máskor elásott kincs, vagy új barátok után kutatnak. De vajon jobb hely-e Panama, mint a folyómenti kunyhó? Mi az ára a hirtelen jött gazdagságnak? És az új barátok vajon épp olyan kedvesek, mint a régiek? A népszerű osztrák író-illusztrátor, Janosch meséiben az élet nagy kérdései barátságról, hűségről, hiányról, valódi és hamis értékekről szinte észrevétlenül simulnak bele Kistigris és Kismackó otthonos kis világába. Az óvodásokat szórakoztató egyszerű és humoros történetekben olyan gondolatok bújnak meg, amelyekről az előadás után is érdemes lesz beszélgetni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Fotó: Éder Vera
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.
  Cím
  Hogy tetszett?