Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISTIGRIS ÉS KISMACKÓ
Budapest Bábszínház - Ország Lili Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 609 értékelés alapján
  Leírás
Kistigris és Kismackó 3+ Játszó-tér

„KISTIGRIS Igazán jó sorunk van. Mindenünk megvan, ami szem-szájnak ingere. És félnünk sem kell semmitől, mert erősek vagyunk. Ugye, Mackó? KISMACKÓ Úgy van. Én olyan erős vagyok, akár egy mackó, te olyan erős vagy, akár egy tigris. És ez éppen elég.” Kistigris és Kismackó egy barátságos kis kunyhóban élnek a folyó mellett. Kismackó sokat horgászik, Kistigris gombászni jár, esténként jókat főznek, finomakat esznek, és nagyokat beszélgetnek. Ám a két jó barát olykor úgy érzi: valami mégis hiányzik… Ezért aztán egy nap elindulnak, hogy megkeressék Panamát, ahol minden banánillatú, máskor elásott kincs, vagy új barátok után kutatnak. De vajon jobb hely-e Panama, mint a folyómenti kunyhó? Mi az ára a hirtelen jött gazdagságnak? És az új barátok vajon épp olyan kedvesek, mint a régiek? A népszerű osztrák író-illusztrátor, Janosch meséiben az élet nagy kérdései barátságról, hűségről, hiányról, valódi és hamis értékekről szinte észrevétlenül simulnak bele Kistigris és Kismackó otthonos kis világába. Az óvodásokat szórakoztató egyszerű és humoros történetekben olyan gondolatok bújnak meg, amelyekről az előadás után is érdemes lesz beszélgetni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Fotó: Éder Vera
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!