Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VASTAG CSABA NŐNAPI ÉLŐ KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jegyár: Hölgyeknek 2800,-Ft Uraknak 3300,-Ft

Vastag Csaba háromszoros Fonogram-díjas énekes; a Bravo Otto szavazáson kétszer nyerte el az Év Legjobb Férfi Előadója címet. Conecto című dupla platina és a rövidesen megjelenő OPTIMUM című lemezén szereplő különböző stílusú dalok közül többnek a létrehozásában Csaba is közreműködött dalszerzőként, vagy szövegíróként. 2014-ben teltházas lemezbemutatót tartott a SYMA csarnokban. 2015. év végén mutatja be közönségének először, a következő évi repertoárt, amivel itthon és a környező országokban is koncert turnéra indul. Lemezein szereplő dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók is.  Csaba hitvallása, ami többek között a 2016. évi élőzenés produkció megalkotására inspirálta: „Az optimális , a legjobb keresése egy állandó , soha meg nem álló folyamat . Amint felérsz a hegyre , egyből újabb célokat pillantasz meg . Ez szavatolja , hogy soha ne állj meg ... Menj tovább ! Az Optimum a tökéletes keresésének azon módja , melyben a pillanatokat , mint hegycsúcsokat , állandóan és fáradhatatlanul kutatjuk . „  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?