Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁSPÁR KÁROLY TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gáspár Károly, a jellegzetesen szenzitív stílusáról ismert zongorista, többször is fellépett triójával az Opus Jazz Clubban.

Minden alkalommal egy-egy jeles művészt – Dresch Mihály, Hajdú Klára, Gadó Gábor, Borbély Mihály, László Attila – is vendégül láttak, s előadásaikon elsősorban jazz sztenderdekből válogattak, kiegészítve a vendég, illetve a trió vezetőjének néhány darabjával. Az eddigiektől eltérően koncertjük programja ezúttal teljes egészében a trió repertoárjából áll, mely elsődlegesen Gáspár Károly szerzeményeire épül. Ezt egészítik ki egy-két olyan jazz örökzöld előadásával, amelyeket teljesen a trió stílusára formáltak át, s így harmonikusan illeszkednek a a zongorista saját kompozícióihoz. Közreműködik: Gáspár Károly - zongora
Orbán György - nagybőgő
Czirják Tamás - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?