Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISS VIRÁG ÉD DEZSŐ SÁNDOR JUBILEUMI KONCERTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 311 értékelés alapján
  Leírás
Mesterkoncertek és fiatal művészek Kiss Virág (zongora) és Dezső Sándor (cselló) jubileumi koncertje.

Műsor: Dezső Sándor: Szonatina Popper Dávid:  Vito                     Falusi dal                     Emlék                     Mazurka g-moll                     Bölcsődal                     Koncert polonéz                     Gavotte D-dúr                     Magyar rapszódia A Kiss Virág – Dezső Sándor házaspár, az Ében Duó évek óta visszatérő vendégeink. Idén ünneplik 10 éves jubileumukat, Hidegkútiként a Kultúrkúriában kerül sor ünnepi koncertjükre. Az est nyitószámaként elhangzik Dezső Sándor nagysikerű Szonatinája. A műsor további részében Popper Dávid műveket hallhatunk. Popper Dávid a 19. század második felétől a 20. század elejéig élt, amikor a polgári szalonzene fénykorát élte. Ennek az időszaknak az egyik jeles képviselője Popper, aki cselló-virtuóz, zeneszerző és a budapesti Zeneakadémia tanára volt. Előszeretettel dolgozott fel korabeli népszerű dallamokat. Zeneművei humorosak, szenvedélyesek, és művészetére általánosan jellemző az elegancia és a báj. A koncert a múlt századi szalonok hangulatát idézi. A koncert időtartama 70 perc. A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?