Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ELEKTRA
Bethlen Téri Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1059 értékelés alapján
  Leírás
Elektra – A Nagyvárad Táncegyüttes előadása Mozgásszínházi előadás Euripidész azonos című tragédiája alapján

Nézz szembe a XXI. század királyaival! Ők mitől különbek? Talán ők nem átlagemberek? Halál. Mindenek felett és alatt. Mindent átjár, folyamatosan itt van köztünk, érezzük, de nem tudunk vele mit kezdeni. Te tudsz?
Kötéllel ír, rajzol, épít. A test a tartóoszlop. A mesterkedésben mindkét kéznek egyszerre dolga van. Felváltva köt, ront és bont. Ujj, tenyér, csukló, néha a fog is lehet játékos. Az építés alkotóeleme, igazi anyaga a bosszúállás. Ez a MI ELEKTRÁNK! Szereplők: Tímár Tímea, Rácz Lajos Levente, Kacsó Bálint József, Szőnyi József, Brugós Sándor Csaba, Szabó Enikő Ágnes, Forgács-Popp Jácint, Iván Enikő, Kerekes Dalma, Forgács Zsombor, Mihucz Kinga, Schmith Nándor, Szőcs Brigitta
Díszlet-, jelmeztervező: Márton Erika
Rendező-koreográfus: Györfi Csaba
Világosító: Lázár Attila
Hangosító: Szommer Lajos
Rendezőasszisztens: Szőke Zsuzsi
Művészeti igazgató: Dimény Levente Az előadás a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemmel való együttműködés keretében készült. A Nemzeti Táncszínház vendégelőadása
Erre az előadásra jegyek kizárólag a Nemzeti Táncszínház jegyértékesítő helyein válthatók. A Bethlen Téri Színházban csak az előadás kezdése előtt egy órával van lehetőség jegyvásárlásra.
www.nemzetitancszinhaz.hu/tartalomkezelo/tartalom/jegyinformacio A Nagyvárad Táncegyüttes 2002 februárjában alakult meg Nagyváradon, a Nagyváradi Állami Filharmónia folklór szakának magyar tagozataként, ma már a Nagyváradi Szigligeti Színház egyik társulataként működik.
A műhelymunkát előtérbe helyezve a magyar hagyományos tánc- és zenekultúrát feldolgozó alkotások mellett az utóbbi időkben bátran fordultak a kortárs táncművészet kiemelkedő alkotóihoz, hogy gyarapítsák tudásukat és lehetőségeiket. E két nyomvonal mentén haladva születnek előadásaik úgy, hogy azok a kortárs színházi szellemnek megfelelően hordozzák üzeneteiket a ma emberének. Színes előadáskínálatuk hamar felkelti az érdeklődést a közönség minden rétegében, ugyanakkor fesztivál és vendégjáték meghívásaival rangos figyelemre méltatja a hivatásos szakma. 2015-ben az együttes létrehozta saját nemzetközi tánc- és összművészeti fesztiválját, az Infinite Dance Festival-t, amellyel a régió kultúra fogyasztóinak figyelmét kívánja a mai táncművészeti alkotások irányába terelni.
A hivatásos munka mellett táncosaik, zenészeik az amatőr néptánc-mozgalomnak is zászlóvivői, gyermekeket és fiatalokat tanítanak város- és megyeszerte, hogy megismertessék és megszerettessék velük a népzenét és a néptáncot. További információ:
info@bethlenszinhaz.hu
www.facebook.hu/bethlenszinhaz
www.bethlenszinhaz.hu
www.nte.szigligeti.ro
www.nemzetitancszinhaz.hu
  Stáblista
Rendező 
Györfi Csaba 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1071, Bethlen Gábor tér 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?