Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NE BÁNTS! (14)
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ne bánts! című táncprodukció a családon belüli erőszak témáját dolgozza fel. A Győri Balett előadása.

A darab fókuszában egy fiatal lány áll, a család ”szentháromságának” egyik tagja. A társadalmi nyilvánosság felé a normális család képét betegesen közvetítő szülők a lakás ajtaját becsukva már nem alkotnak olyan szoros köteléket. Az anya rideg passzivitása utat enged a mindent irányítani akaró apa ámokfutásának. De mit tehet egy lány, akkor, ha a felemésztő családi közeg börtönként zárul rá? Ha már a saját testével is más rendelkezik? Ha a körülötte élők nem látnak semmit? Ha a barátok nem akarnak látni semmit? S ha a saját anyánk úgy tesz, mintha nem történt volna semmi… Don't hurt! Our dance production entitled Don’t hurt! treats the issue of domestic violence. A young girl, one member of the “trinity” of the family, is in the focus of this piece. The parents showing the image of an ordinary family towards social publicity will stop constituting such close ties as soon as the door of the apartment is closed. The cold passivity of the mother will allow the amok run of the father wanting to control everything. But what can a girl do when the all-burning family texture closes on her as a prison? When someone else is in control of her own body? When those living around cannot see anything? When friends do not want to see anything? And when our own mother pretends that nothing has happened… The performance is realised within the framework of our youth programme “Youth for Youth”. Dramaturg / Dramaturgy: Csepi Alexandra Zene / Music: zenei montázs Látvány / Visuals: Vidos Tibor Videó effektek / Video effects: Jekli Zoltán Jelmez / Costumes: Baracsi Orsolya Világítás / Lighting: Szabó Attila Asszisztens / Assistant: Kara Zsuzsanna Rendező, koreográfus / Directed and choreographed by Velekei László Harangozó-díjas        
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?