Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉBER TUDAT - ÁLOM TUDAT / ÁLOMPROGRAMOZÁS ÉS A TUDATOS ÁLOM TECHNIKÁI
IBS Office Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  LeírásAz álom misztikus élménye kultúránk kezdete óta foglalkoztatta az embereket, amelyben egy másfajta valóság megnyilvánulásaként próbálták megfejteni különös szimbólumait, gyakran támaszkodva az álmok jövőre vonatkozó jóslataira is. A modern pszichológia szintén nyitott az álomtartalmak álomterápiás célú alkalmazásai felé – gondoljunk itt akár Freud vagy Jung álomanalízisére –, ám a mai pszichológiai modellek jobbára nélkülözik azt az ismeretanyagot, ami az álmok magasabb dimenziójú tudattevékenységeire vonatkozik.

Ezen az egynapos kurzuson nemcsak új megközelítésben hallhatunk az álmok valóságáról, hanem a bennük rejlő telepatikus és jövőérzékelési lehetőségeket is megismerjük, beleértve az ezt fejlesztő módszerek gyakorlati bemutatását is. Ugyanígy gyakorlatokon keresztül ismerhetjük meg az álomprogramozás és a tudatos álom technikáit, amelyek önismereti és önfejlesztő célokra is használhatók. A napot egy – a látogatók álmait megjelenítő – álomszínház előadás zárja.

Az átfogó elméleti ismertetést közös relaxációs, meditatív és más csoportos gyakorlatok egészítik ki, amelyeknek élményeit önismereti feltáró célzattal közösen értékeljük ki. A kurzus szüneteiben a hallgatóknak számítógépes intuíció tesztekre, műszeres bioenergia-mérésre, és relaxációs agytréner-gyakorlatokra biztosítunk lehetőséget.

kurzusvezető: https://hu.wikipedia.org/wiki/Paulinyi_Tam%C3%A1s

további info: www.szintezis.info.hu
+36 20 / 495 56 66,  +36 30 / 589 54 82

http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/EBER-TUDAT-%E2%80%93-ALOM-TUDAT https://www.facebook.com/events/180468815633688/

- részvételi díj:

kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, Agykontroll-t végzetteknek január 15.-ig történő fizetés esetén: 10.000 Ft,  január 16.-tól január 22-ig: 12.500 Ft
teljes árban:  január 15.-ig történő fizetés esetén: 12.500 Ft,   január 16.-tól január 22-ig: 15.000 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?