Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FERGETEGES ÚJÉVI OPERETT GÁLA OSZVALD MARIKÁVAL ÉS BARÁTAIVAL
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 849 értékelés alapján
  Leírás
Kezdjék az újesztendőt egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadással, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Újévi Operett gála.

2016-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsor, új látványvilág.
 
Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, Oszvald Marika főszereplésével, és az egykori HungarOperett fiatal sztárjainak előadásában. Oszvald Marika és barátai látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a szegedi  közönség, hisz a társulat minden évben városunkban kezdi éves turnéját. 2015-ben a tengerentúli nézőket is elvarázsolta a produkció kisebb formációja, hisz az egy évvel ezelőtti előadás után rögtön repülőgépre szálltak, és a Szegeden bemutatott műsorral meghódították az amerikai kontinens lakosságát is. Fergeteges előadásuk nemcsak Amerikában, hanem az idei évben Izraelben, Németországban és Erdélyben is a közönség kedvence lett. A társulatot, amelybe a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva, fellépéseik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadták.

„A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek és a produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show művészeti vezetője. Így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Bemutatkozásuk és előadásaik megtekinthetők a produkció weboldalán is. A hagyományossá vált operett gála - amely 2016-ben csak januárban lesz látható Szegeden -  sztárja a nézők kívánságára újra Oszvald Marika lesz. Ezen az estén egy különleges szerepben az operettek királynőjévé válik, és elvarázsolja a nézőket bájával és mindenkit megkacagtató humorával, új repertoárjával. A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy és a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarische vircsaft” kíséretében a szegedi Újévi koncerten. Lepje meg szeretteit az év legszebb ünnepén az ország leglátványosabb Operett showjával!

 
 
  Stáblista
Főszereplő 
Oszvald Marika 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?