Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A DOMBORÚ HOMORÚSÁGA
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Éppen 20 éve annak, hogy Határ Győző írásaira rátaláltam, megszerettem és készítettem belőlük egy előadást.

HatárOk nélkül címmel műsorára tűzte a Korona pódium, játszottuk két évadon keresztül. A bemutatón Határ Győző is ott volt. Büszkeségemre, örömömre ebből a találkozásból barátság született. Ha Londonból hazalátogatott Határ Győző és felesége, mindig összefutottunk, és a találkozások között is levelek jöttek- mentek. Írt egy Prológust az előadás elé, és írt egy kis álomnovellát nekem címezve. Aztán telt-múlt az idő. Győző bácsi és felesége, Piroska egymás után- egy hét különbséggel eltávoztak az élők sorából.
Határ Győző személyisége, tudása, bölcsessége, humora, világlátása munkált bennem az elmúlt 20 évben. Természetesen nem ugyanaz az előadás kerül most közönség elé, ami valamikor a Korona pódiumon került színre. Alkotótársaim is mások, a világ is más, és én is változtam. Kárpáthy Zoltán segít nekem a fantázia képpé- mozgássá fogalmazásában. Szerepe bőven túl mutat a mozgás tervező, beállító, betanító szerepén. Társam a gondolkodásban, rendezésben. Baráz Ádám vállalta az előadás zenei rendezését. Zeneszerzőként és zongoristaként részese a produkciónak. Az előadás hossza: 50 perc Udvari mulattató: Jancsó Sarolta
Udvari zenész: Baráz Ádám
Mozgás: Kárpáthy Zoltán
Film: Csutorás Bánk
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?