Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÉDES RÓZÁM
Ferencvárosi Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 783 értékelés alapján
  Leírás
Fráter Zoltán: ÉDES RÓZÁM Déryné szerelmes élete - monodráma

A színen Déryné. Írja emlékiratait. Közben megelevenednek élete eseményei, látja az arcokat, kik körülvették hajdan, hallja hangjukat, beszél velük... Mosolygós gyermekből érett asszonnyá válik, de csak látszólag, a színpadon, mert egész életében gyermek maradt, ki örökké keresi útját és szerelmét. Déry -kinek nevét köszönheti- kezdeti mézes-mázos hízelkedése durva agresszióba csap át. Folyamatos fizikai bántalmazásnak, lelki terrornak van kitéve. Dübörgő sikereket él a színpadon, közben végtelenül magányos.. A mű lerántja a leplet a XIX.század színházi és társadalmi kulisszáiról.
  Szereposztás
Déryné 
Csomor Csilla 
  Stáblista
Rendező 
Őze Áron 
Jelmez 
Makány Márta 
Jelmez 
Csomor Csilla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Turay Ida Színházban a mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?