Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KÖPENICKI KAPITÁNY
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Carl Zuckmayer: A köpenicki kapitány Német mese, Fordította: Szilágyi Bálint 14 éves kortól ajánljuk.

Szilágyi Bálint IV. éves bábrendező szakos hallgató vizsgaelőadása. A darab egy megtörtént eseményen alapul. 1908-ban egy cipész, Wilhelm Voigt, kölcsönzött katonai egyenruhában kirabolta a köpenicki városházát és letartóztatta a polgármestert. A történet 10 évvel ezelőtt kezdődik és párhuzamosan követi Voigtnak és az egyenruhának útját. Voigt a börtönből szabadul, de nem kap se munkát, se tartózkodási engedélyt. Kétségbeesésében betör a potsdami rendőrségre, hogy útlevélt szerezzen, de ismét börtönbe kerül. Ezután a nővérétől kér segítséget, de a hatóságok kitiltják a kerületből. Hogy útlevelet szerezzen és elhagyhassa az országot, a köpenicki kapitányként próbál szerencsét. „A világirodalom legjobb vígjátéka Gogol Revizora óta” írta Thomas Mann 1931-ben az ősbemutató után.  Rendező: Szilágyi Bálint Dramaturg: Németh Ákos Látvány: Molnár Anna
Látvány asszisztens: Petrovics Eszter
Zene: Tarr Bernadett
Asszisztens: Ari Zsófia AZ ELŐADÁS HOSSZA: 1 óra 50 perc
  Stáblista
Rendező 
Szilágyi Bálint 
Dramaturg 
Németh Ákos 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!