Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A KÖPENICKI KAPITÁNY
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 849 értékelés alapján
  Leírás
Carl Zuckmayer: A köpenicki kapitány Német mese, Fordította: Szilágyi Bálint 14 éves kortól ajánljuk.

Szilágyi Bálint IV. éves bábrendező szakos hallgató vizsgaelőadása. A darab egy megtörtént eseményen alapul. 1908-ban egy cipész, Wilhelm Voigt, kölcsönzött katonai egyenruhában kirabolta a köpenicki városházát és letartóztatta a polgármestert. A történet 10 évvel ezelőtt kezdődik és párhuzamosan követi Voigtnak és az egyenruhának útját. Voigt a börtönből szabadul, de nem kap se munkát, se tartózkodási engedélyt. Kétségbeesésében betör a potsdami rendőrségre, hogy útlevélt szerezzen, de ismét börtönbe kerül. Ezután a nővérétől kér segítséget, de a hatóságok kitiltják a kerületből. Hogy útlevelet szerezzen és elhagyhassa az országot, a köpenicki kapitányként próbál szerencsét. „A világirodalom legjobb vígjátéka Gogol Revizora óta” írta Thomas Mann 1931-ben az ősbemutató után.  Rendező: Szilágyi Bálint Dramaturg: Németh Ákos Látvány: Molnár Anna
Látvány asszisztens: Petrovics Eszter
Zene: Tarr Bernadett
Asszisztens: Ari Zsófia AZ ELŐADÁS HOSSZA: 1 óra 50 perc
  Stáblista
Rendező 
Szilágyi Bálint 
Dramaturg 
Németh Ákos 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?