Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARANYAY LÁSZLÓ - 70. SZÜLETÉSNAPI KONCERT
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy jubileum akkor szól igazán az ünnepeltről, ha annak valamennyi arcát, kötődését megmutatja. Baranyay László zongoraművész esetében ez magától értetődik: ahogy életében, ezen az estén is sok szerepben lép fel, nemcsak szólistaként, kamaramuzsikusként és tanárként, de egy muzsikus család fejeként is.

Az illusztris, sok műfajt és hangszert képviselő vendégeknek két közös vonása van: valamennyien kiváló muzsikusok, és szorosan kapcsolódnak az ünnepelt életének egy-egy fontos szeletéhez - így nem nehéz megjósolni, hogy a koncerten várhatóan igazi születésnapi örömzenélésnek lehetünk tanúi. Közreműködik Bogányi Gergely, Harcsa Veronika, Kertesi Ingrid, Környei Zsófia, Biczó Bernadett, Móré László, Baranyay Piroska, Szödényi Nagy Enikő, valamint a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola Kamarakórusa. A kórust vezényli: Blazsek Andrea. A koncert támogatói: I. kerület Budavári Önkormányzat, Fidelio
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?