Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

2016. HUMORFESZTIVÁL RÖGVEST (MOMENTÁN TÁRSULAT)
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 700 értékelés alapján
  Leírás
Interaktív impróshow Az alap Momentán-élmény.

A Momentán Társulat 2003 óta sikerrel játszott előadása. 100% improvizáció. Nincs megírt szöveg, nincsenek előre kidolgozott poénok, nincsenek beépített nézők. Minden jelenet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik. Elég, ha mondasz egy műfajt, egy helyszínt vagy egy foglalkozást és máris a színpadon látod viszont. 

Ha egy igazán pörgős estére vágysz, tele fordulatokkal és nevetéssel, akkor neked szól ez a show. Egy este alatt járhatsz lakótelepi fürdőszobában és illegális kaszinóban, találkozhatsz vágyakozó birkapásztorokkal és zaklatott HR menedzserekkel, sőt, ha te vagy a kiválasztott, főhősévé válhatsz egy improvizált dalnak is. Szereplők: Bódy Gergő
Boldoghy Borbála
Harsányi Bence
Kiskovács Attila
Molnár Levente
Nemes Takách Kata
Pirisi László
Tóth Barnabás
Várady Zsuzsi    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Mikroszínpadon elég bemondani a neved a jegypénztárban, hogy ültetőkártyát kapj, így nem probléma, ha nincs kinyomtatva a jegyed!
  Cím
  Hogy tetszett?