Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DÉRI ANDRÁS: ELEMEK
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
DÉRI András E.KOVÁCS Éva "Elemek" táncszvit koreográfiájával kísérel meg interakcióba lépni hidat teremtve a négy őselem (föld, levegő, víz, tűz) 1943-as megfogalmazása és a között, ahogy ő ezekhez az elemekhez ma viszonyul, tapasztalja és átéli őket.

A négy őselem témája egy kimeríthetetlen világot nyit meg, ami nem csak a kezdetek óta a jövő felé tartó folyamatos kölcsönhatásokban és körfolyamatokban nyilvánul meg hanem az elemek újra és újra történő megfogalmazásának, átélésének, az elemeken való reflexiók, megfigyelések, értelmezések, asszociációk kimeríthetetlenségében is. Ebből kifolyólag Déri Andrást a folyamatosság, kölcsönhatás és a változás érdekli. A folyamatos megújulások ellenére mégis hasonló konklúziókra juthatunk mint már az előtt, ha az elmúlt 70 év mozgalmas változásai és fejlődései után, teljesen más dimenziókon keresztül. E.Kovács Éva konklúziója kerül most metszéspontba Déri András kutatásával. alkotó:
DÉRI András előadó:
DÉRI András közreműködik
SZATMÁRI György - hang A Mozdulat 100+/Orkesztika Alapítvány programjának keretében. DÉRI András (1989,H) kis kora óta gyakorolja az urban dance külön féle táncstílusait. Tanulmányai alatt megfordult a prágai Duncan Centre-ben, a Rotterdam Dance Academy-n és a Salzburgi SEAD-ben. 2012-ben végezte el brüsszeli P.A.R.T.S. (Performing Arts Research and Training Studios) Training Cycle részét majd 2014-ben a Research Cycle-t. A következő alkotókkal dolgozott együtt: Peter Hastik(CZ), Gizem Bilgen (TU), Jerome Mayer (FR/NL), Nico Sturn (B), David Zambrano (B/NL), David Hernandez (B/USA), Thomas Hauert (B/CH), Davis Freeman (B/USA), Mia Lawrence (B/USA), Jan Jakubal (CZ), Matej Kejzar (SLO), Daniel Linehan(B/USA) Taha Akram Khan Gauri (UK), Alessia Gatta (IT). A következő alkotókkal dolgozott együtt: Peter Hastik(CZ), Gizem Bilgen (TU), Jerome Mayer (FR/NL), Nico Sturn (B), David Zambrano (B/NL), David Hernandez (B/USA), Thomas Hauert (B/CH), Davis Freeman (B/USA), Mia Lawrence (B/USA), Jan Jakubal (CZ), Matej Kejzar (SLO), Daniel Linehan(B/USA) Taha Akram Khan Gauri (UK), Alessia Gatta (IT)
Saját munkásságában az egyik fő irány az élő zenével való kísérletezés mint például "Kör-Háromszög", "Research on the moment in one note", "Talea"stb. Az előadás támogatói:
Orkesztika Alapítvány - MOHA Mozdulatművészek Háza
Bakelit Multi Art Center Támogatók:
Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata, Orkesztika Alapítvány - MOHA-Mozdulatművészek Háza Helyszín:
Bakelit Multi Art Center 1095 Budapest Soroksári út 164. 18-as épület  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?