Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OZONE ACOUSTYLE QUARTET (F/H) – BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A francia szaxofonos Christophe Monniot és a billentyűs hangszerek magyar mestere, a Franciaországban élő Spányi Emil 2006-ban Ozone néven duót alapított.

Együttműködésük azóta töretlen, s az Ozone különböző, egyre bővülő felállású formációi mellett több egyéb produkcióban is együttműködnek. Kapcsolatuk a BMC lemezkiadójával hasonló múltra tekint vissza, együttműködésüket a BMC Records több kiadványa is dokumentálja. Az időközben John Quitzke dobossal és az évek óta szintén Franciaországban dolgozó kiváló magyar bőgőssel, Szandai Mátyással kiegészült, immár Ozone Acoustyle Quartet néven működő négyesfogat 2014 novemberében óriási sikerű koncerttel kápráztatta el az Opus Jazz Club látogatóit. A korábban megszokottól eltérően Spányi Emil ezúttal nem használt elektronikát, így látszólag egy „hagyományos” kvartett lépett a színpadra – olyan zenével, ami viszont minden volt, csak hagyományos nem. A sziporkázó ötleteiről és kimagaslóan igényes játékáról híres szaxofonos zenekarvezető és a billentyűs évek óta kialakult szimbiózisához organikusan nőtt hozzá a ritmusszekció, s az eredmény egy sűrű szövetű, a kompozíciók és improvizációk elválaszthatatlan egységévé érett műsor lett. A koncertről természetesen felvétel is készült, s közel egy évig tartó gondos keverési munkálatokat követően az Organic Food címre keresztelt anyag a kvartett fellépésével egyidőben a BMC Records legfrissebb nemzetközi jazz albumaként kerül forgalomba. Közreműködik: Christophe Monniot - szaxofon
Spányi Emil - zongora
Szandai Mátyás - nagybőgő
John Quitzke - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?