Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! - MURIEL GROSSMANN QUARTET (A/SRB)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Erőteljes élmény, spirituális jazz: ez a Muriel Grossmann Quartet zenéje. Megérinti a hallgatók szívét és lelkét, gyönyörű és megindító, a nyugodt és békés daraboktól az energikus, életteli kompozíciókig egyaránt.

Muriel Grossmann szaxofonja és szerzeményei igazi zenei utazásra viszik a hallgatókat, képzeletüket a szeretet egyetemes hangzásával tágítva. Ez a muzsika pozitív és optimista kisugárzású, magával ragadó és erőteljes, érzékekeinket kihívásoknak teszi ki, de azonnal meg is jutalmazza őket; ettől válnak Muriel Grossmann ellenállhatatlan erejű koncertjei varázslatos és intenzív élménnyé. Lehetetlen meghatározni, hogy mi az, ami fülünket elsőként ragadja meg: az életteli szaxofonjáték, a szerzemények élvezetes magabiztossága, vagy a megszólaló zene hangzása, hiszen együtt mindez a legmagasabb fokú zenélés jellemzője. Muriel Grossmann irányító jelenléte révén megismerhetjük az összes színt és az összes kifejezésmódot, a finomtól a viharosig. A múlt ismeretével és a jövőről alkotott elképzeléseivel egyre tágítja a korlátokat, újabb és újabb területeket fedezve fel.
Thomas D. H. Foster Közreműködik: Muriel Grossmann - szaxofon
Radomir Milojkovic - gitár
Gina Schwarz - nagybőgő
Uros Stamenkovic - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?