Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
3FFEKTED
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csupa régi ismerős – s egy vadonatúj csapat.

Közreműködik: Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt, billentyűs hangszerek, elektronika
Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
Dés András - ütőhangszerek, elektronika Csupa régi ismerős – s egy vadonatúj csapat. Mindhárman rendszeres fellépők az Opus színpadán, saját kisebb formációiktól kezde egészen a Modern Art Orchestra nagyzenekari felállásáig bezárólag. Jól ismerjük tehetségüket, magabiztos hangszeres tudásukat, szerzői képességeiket. Most valami újra szövetkeztek: a felsoroltakhoz korunk csábító elektronikai lehetőségeit társítják, hogy a legkülönfélébb eszközök és szoftverek igénybevételével hangszereiknek és zenéjüknek egészen új színeket adjanak, s olyan friss, mai hangzást teremtsenek, melyben zenei egyéniségük további rétegekkel gazdagodhat. Megtisztelő számunkra, hogy a remek muzsikusok alkotta, 3ffekted névre keresztelt trió az Opus Jazz Clubban tartja bemutatkozó koncertjét. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Stáblista
Zenész 
Fekete-Kovács Kornél 
Zenész 
Fenyvesi Márton 
Zenész 
Dés András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?