Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY ESTE EMILY BEYNONNAL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az első alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Fuvola Akadémia díszvendége és tanára, Emily Beynon, aki első magyarországi koncertjét adja a Budapest Music Centerben.

A fuvolaművész egy különleges programmal lepi meg budapesti közönségét, ahol vendégeként a koncerten zongorán közreműködik az angol származású Andrew West, aki több évtizede dolgozik együtt a művésznővel.

A Wales-i százmazású Emily Beynon ma az egyik legfényesebb csillag a fuvolázás égboltján. Csak az elmúlt évben vendége volt a BBC Proms fesztiválnak, amelyen Nielsen Fuvolaversenyét játszotta a BBC Symphony Orchestra szólistájaként a Royal Albert Hall-ban Londonban, de elnöke volt a legutóbbi Genfi Nemzetközi Zenei Verseny zsűrijének is, mindamellett, hogy a világ legjobbjaként számon tartott Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam szólófuvolása immár húsz éve.
  Műsor: Carl Frühling: Fantasie op.55
John Woolrich: Darker Still
Edwin York Bowen: Sonata Mel Bonis: Sonata
Rudolf Escher: Sonata Közreműködik: Emily Beynon - fuvola
Andrew West - zongora
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?