Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DAL-MA KARÁCSONYI KONCERT
Veszprémi Petőfi Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 176 értékelés alapján
  Leírás
A DAL-MA Musical- és Zenés Színpad karácsonyi koncertje

16.00 Karácsonyi magánének koncert

18.00 Az Isten pénze - musical (keresztmetszet)

A 200 éve született Charles Dickens Karácsonyi ének című regényéből írt musical főhőse, a sivár lelkű, magányos uzsorás, Ebenezer Scrooge. A történet Karácsonykor játszódik, hiszen hősünket ekkor látogatja meg halott, életében szintén kapzsi üzlettársának szelleme, hogy megváltsa. Egy időutazásra invitálja, és ekkor bepillantást nyerhetünk Ebenezer Scrooge múltjába, önző jelenébe, és az ebből következő szörnyű jövőjébe. Scrooge múltbéli karácsonyai filmként peregnek le szemei előtt és emlékeiben kalandozva ráébred, hogy mennyivel gazdagabb volt, amikor még nem a pénz volt az egyetlen érték, amiért lelkesedni tudott. Ha meg tud változni, talán megváltozik jövője is. Hiszen soha nem késő megtalálni az igaz utat.

20.30 Aida - musical (keresztmetszet)

Ez a történet a háborúról szól, amely egyidős az emberrel, és alighanem elmúlni is csak az emberrel fog. A háborúról, amely milliók életéről és haláláról dönt, családokat dúl szét, országokat dönt romba, nem kímélve azok mindenféle rendű és rangú polgárait, a fáraóktól a rabszolgákig. De van, amin nem diadalmaskodhat. A szerelem erején.
A musical egy egyiptomi hadvezér és egy rabul ejtett etiópiai hercegnő, Radames és Aida szerelmét meséli el, miként próbálnak mindketten szerelmüket felvállalva hűek maradni meggyőződésükhöz, országukhoz, népükhöz, s vállalni azt, hogy közös sziklasírba zárva, szerelmük csak az örökkévalóságban teljesedjék ki. Szereposztás
Karácsonyi magánének koncert:

B. Kiss Ágnes, B. Kiss László, Béli Diána, Benke Boglárka, Bonyhádi Lili, Bonyhádi Viktória, Csordás Liza, Fülöp Bianka, (Gitár: Kramarics Péter, Károlyi Gábor), Gáspár Fanni, Heilig András, Hirschl Alina, Kovács Viktória, Kuti Panna, Máthé Brigitta, Merényi Kinga, Merényi Réka, Molnár Fanni, Morgan Matilda, Piller Luca, Piltman Anna, Pöltzman Izabel, Pöltzman Szofi, Rampasek Attila, Saári Lilla, Stumpfhauser Noémi, Szentessy Édua, Taba Lucia Dorottya, Terényi Márk, Varga Kristóf, Wawrzsák Áron, Zatkalik-Peresztegi Júlia Művészeti vezető: VÖLLER ADÉL magánének tanár Játékmester: MÓDRI GYÖRGYI színművész      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
8200, Óvári Ferenc utca 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?