Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁBRIEL KARÁCSONYI KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gábriel karácsonyi koncertje (Délutáni előadás) Gábriel és triója hagyományos, bensőséges hangulatú karácsonyi estjének felvezetése a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival, vendégfellépővel.

Az Orfeum 5 éve alatt hagyománnyá vált, hogy Gábriel és triója szenteste előtt a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival teremti meg a bensőséges, meghitt, ünnepi hangulatot. Kapunyitás 16 órakor Programkezdés 17 órakor A helyszínt az esti koncert miatt legkésőbb 19 óráig el kell hagyni Jegyárak: Prémium: 2.800 Ft Standard: 2.000 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Gábriel karácsonyi koncertje (2015. december 23. 21 óra): Gábriel és triója hagyományos, bensőséges hangulatú karácsonyi estjének felvezetése a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival, vendégfellépővel. Az Orfeum 5 éve alatt hagyománnyá vált, hogy Gábriel és triója szenteste előtt a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival teremti meg a bensőséges, meghitt, ünnepi hangulatot. Mielőtt az egyetlen pesti mulató is néhány napra pihenni megy, vendégeinkkel összebújunk egy képzeletbeli, fahéj- és mézeskalács-illatú kandalló előtt. Kapunyitás 20 órakor Programkezdés 21 órakor Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak: Prémium: 3.500 Ft Standard: 2.500 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Stáblista
Énekes 
Farkas Gábor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?