Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CHICAGO
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kander-Ebb-Fosse: Chicago Musical két részben

Fordította: Prekop Gabriella Dalszövegek: Eörsi István A musical népszerűségét a jazz, a revű, a showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül, aktuális témájának is köszönheti. A történet azt a folyamatot mutatja be, ahogyan az igazság helyét átveszi a manipulált közvélemény, a megérdemelt hírnév helyett a mesterségesen felépített celeb-lét. A remény marad csak, hogy a valóság más… Szereplők: Konferanszié Gulyás Hermann Sándor Billy Flinn: Király Attila Velma Kelly: Lapis Erika Roxie Hart: Fazakas Júlia Morton mama: Csarnóy Zsuzsa (Jászai-díjas) Albert: Kiss Attila Mary Sunsine: xxx Hunyák: Tőkés Nikoletta Liz: Hahn Jusztina Annie: Tóth Boglárka June: Jaklics Liliána Mona: Dunaveczki Éva Kitty: Plesovszki Petra Fogarty: Horváth István További szerepekben: Zolja Adél, Széchenyi Krisztián, Kárpát Attila, Hernicz Albert, Kovács Dénes, Eller Gusztáv- a Bartók Táncszínház táncművészei Díszlet: Libor Katalin Jelmez: Papp Janó Zenei vezető: Döme Zsolt Koreográfus: Bóbis László Korrepetitor: Tótin Katalin A rendező munkatársai: Gasparik Gábor, Dubai Péter, Siegrist Cecília Rendező: Lendvai Zoltán A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.
  Szereposztás
Konferanszié 
Gulyás Hermann Sándor 
Billy Flinn 
Király Attila 
Velma Kelly 
Lapis Erika 
Roxie Hart 
Fazakas Júlia 
Morton mama 
Csarnóy Zsuzsanna 
Albert 
Kiss Attila 
Hunyák 
Tőkés Nikoletta 
liz 
Hahn Jusztina 
Annie 
Tóth Boglárka 
Kander-Ebb-Fosse: Chicago - Színházterem musical két részben Időpontok és jegyrendelés 2016. február 27. 19:00 2016. április 22. 19:00 2016. április 28. 19:00 2016. április 29. 19:00 Színházterem április 22. péntek 19.00 (bemutató) április 27. szerda 1 
Jaklics Liliána 
Mona 
Dunaveczki Éva 
Kitty 
Plesovszki Petra 
Fogarty 
Horváth István 
  Stáblista
Rendező 
Lendvai Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?