Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
39 LÉPCSŐFOK
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
krimi-vígjáték két részben 14 éves kortól 2 óra 10 perc egy szünettel

Richard Hannay középkorú, jól szituált, jó megjelenésű agglegény meglehetős unalomban éli szürke hétköznapjait Londonban, amíg egy napon véletlenül össze nem találkozik egy feltűnően csinos fiatal nővel, és hirtelen egy irtózatos bűnügy kellős közepén nem találja magát. A harminckilenc lépcső John Buchan 1915-ös regénye, és Alfred Hitchcock 1935-ös filmjének adaptációja. Patrick Barlow 2005-ös színpadi változata óriási sikert aratott Londonban, és azóta az egész világot bejárta. A darab érdekessége, hogy az eredeti történetet négy szereplőre szűkíti. Csak a Hannay-t alakító férfiszínész játszik egy szerepet, a színésznő három, egymástól teljesen eltérő figurát jelenít meg. A többi huszonhat szerepet pedig másik két színész alakítja. Ettől az eredeti kémtörténet izgalma leginkább bűnügyi komédiába fordul. Edward Snape és a Fiery Angel Limited engedélye alapján.
Patrick Barlow adaptációja Simon Corble és Nobby Dimon eredeti ötlete alapján. A Pécsi Nemzeti Színház vendégjátéka. John Buchan regénye és Alfred Hitchcock filmje alapján írta: Patrick Barlow
  Stáblista
Rendező 
Horgas Ádám 
Zeneszerző 
Horgas Ádám 
videó 
Horgas Ádám 
Fordító 
Vajda Miklós 
Rendező asszisztens 
Kiss Hédi 
Díszlet 
Horgas Péter 
Jelmez 
Bujdosó Nóra 
Súgó 
Tulik Tímea 
Ügyelő 
Krajcsovics Csaba 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?